Szorcsik Viki

A TV2 Farm VIP műsorának forgatásán ismerkedtek meg és rögtön kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük. Pár hete röppent fel a hír miszerint Szorcsik ismét szingli azonban a színésznő ezt cáfolva kijelentette.


Szorcsik Viktoria Adatlap Iszdb

Szorcsik Viki születésnapja kapcsán a Borsnak beszélt arról hogy remekül érzi magát.

. Szorcsik Viki elárulta mi van köztük Csutival 2022. Továbbra is egy párt alkot Szabó András Csutival. Szorcsik Viki megtörte a csendet és tisztázta mi a helyzet jelenleg közte és Csuti között és mi igaz a pletykákból.

Még mindig együtt vannak Csutival. A Jóban Rosszban sorozat egykori színésznője éles kritikát fogalmazott meg a mai közösségi média használatáról szerinte. URL másolva VISSZA A KEZDŐLAPRA Nem igazak azok a hírek hogy Csuti újra egyedülálló nem sokkal azután hogy összejött Szorcsik Vikivel aki hozzá hasonlóan országosan ismert.

Különös szerelmi vallomást tett közzé Szorcsik Viki 2022. Jó ideje nem beszél a magánéletéről Szorcsik Viki aki egy ideje Kulcsár Edina elhagyott férjével ismerkedik. Kiköpött én írta miközben megpróbálta rekonstruálni a régi.

A páros ismerkedik egymással. Szorcsik Viki végre tisztázta. A születésnapját ünneplő gyönyörű színésznő megtörte a csendet és tisztázta mi is a helyzet jelenleg közte és Csuti közt.

Szorcsik Viki Instagram Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül. Október 12 szerda 832. Most viszont nem róla hanem a kiskutyájáról vallott.

2 days agoSzorcsik Viki egy Instagram-sztoriban mutatott magáról egy gyerekkori képet amely a szöveg szerint nagyjából negyven éve készült vagyis a színésznő körülbelül négyéves lehetett rajta. Szorcsik Viki megtörte a csendet és tisztázta mi a helyzet jelenleg közte és Csuti között és mi igaz a pletykákból. Szorcsik Viki és Csuti nem szakítottak egymással.

Szorcsik Viki először beszélt arról igazából mi van köztük elárulta igaz tényleg egy párt alkotnak és szó sincs szakításról. Engem erről nem kérdezett meg senki ahogy arról sem igaz-e hogy együtt vagyunk - kezdte a Borsnak. Szorcsik Viki nemrég pontot tett a pletykák végére és bevallotta hogy randizik Szabó András CsutivalLegújabb bejegyzésében azonban azt írja sosem akart a magánéletével haknizni ezután sem fog és figyelmeztette a követőit.

Szorcsik Viki Csutiról beszélt. Igyekeztem produktummal és teljesítménnyel kitűnni. Most egy olyan fotót szúrtak ki a rajongók amelyen Csuti ugyan egyedül szerepel ám napszemüveg van rajta így tisztán látszik hogy ki készíti éppen a fotót róla Szorcsik Vikit látjuk a tükröződő lencsén.

Szorcsik Viki üzent Kulcsár Edina elhagyott férjének. Most egy olyan fotót szúrtak ki a rajongók amelyen Csuti ugyan egyedül szerepel ám napszemüveg van rajta így tisztán látszik hogy ki készíti éppen a fotót róla Szorcsik Vikit látjuk a tükröződő lencsén. Szorcsik Viki az Instagram története alapján pedig pont ugyanolyan öltözékben látható sőt pont ugyanannál a szökőkútnál ahol Csuti a videót készíttette.

Demcsák Zsuzsa a Money or Love - Fogadj a szerelemre. A születésnapját ünneplő gyönyörű színésznő megtörte a csendet és tisztázta mi is a helyzet jelenleg közte és Csuti közt. Viki azt is felfedte.

Egymás oldalain nem bukkantak fel. A szülei már hétvégén felköszöntötték és joggal merül fel a kérdés vajon kedvese mivel lepte meg. A TV2 Farm VIP műsorának forgatásán ismerkedtek meg és rögtön kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük.

Még mindig együtt vannak Csutival. 25 éve kirakatban vagyok de mindig is féltve óvtam a magánéletem. A korábbi találkozásoknál még óvatosabbak voltak de mint megírtuk.

Viki akkor elmondta hogy őt korábban senki nem kérdezte meg arról hogy igazak-e a pletykák de egyébként sem fogja sosem kiteregetni a magánéletét a közösségi oldalain és mélyen elítéli azokat akik ott élik az életüket - írja az Origo. A Bors megkereste a színésznőt hogy adjon némi. Most viszont nem róla hanem a kiskutyájáról vallott.

Szeptember 30 péntek 1023. Ennyire nyíltan sosem beszélt még a dologról. A Bors most a születésnapja alkalmából kereste.

Szorcsik Viki megtörte a csendet és elárulta mi is a helyzet jelenleg közte és Szabó András Csuti közt és milyen szinten áll a kapcsolatuk. Szorcsik Viki beismerte. Két héttel ezelőtt pedig arról szóltak a hírek hogy Szorcsik Viki és Csuti Bécsben romantikáztak.

Szorcsik Viki megtörte a csendet és tisztázta mi a helyzet jelenleg közte és Csuti között és mi igaz a pletykákból. Sokan azt gondolják ha az ember kirakatban van az milyen jó. Című műsor forgatásán készített egy videót arról hogy milyen.

A Jóban Rosszban sorozat egykori színésznője éles kritikát fogalmazott meg a mai közösségi média használatáról szerinte. A kapcsolatunkat nem titkoltam soha de nem szeretek kapkodni. Arról is beszélt milyen fázisban van most a szerelmük.

Szorcsik Viki végre tisztázta. - Ismerkedünk továbbra is. Valóban együtt van Kulcsár Edina elhagyott férjével Csutival.

Már egy ideje kering a pletyka miszerint Szorcsik Viki és Csuti egy párt alkotnak sőt pár napja az is felmerült hogy már szakíthattak is. A páros a TV2 Farm VIP című műsorában ismerkedett meg ahol egyből szimpatikusak lettek egymásnak. Hááát a kicsi Viki így festett úgy 40 évvel ezelőtt.

Kulcsár Edina férje és Szorcsik most a gánti Bauxitföldtani Parkot járhatták be együtt hiszen mindketten azonos időben tartózkodtak ezen a helyszínen. Már nem az első eset hogy hírbe hozzák Szabó András Csutit és a TV2 egykori színésznőjét Szorcsik Viktóriát. Mint kiderült együtt vannak de nem siettetnek semmit.

Különös szerelmi vallomást tett közzé Szorcsik Viki. A szülei már hétvégén felköszöntötték és joggal merül fel a kérdés vajon kedvese mivel lepte meg. Demcsák Zsuzsa megosztott egy videót mely mesebeli helyet mutat be és Szorcsik Viki is kommentelt mellé.

Tisztázta a pletykákat a színésznő. Szorcsik Viki beismerte. Mint a bulvárlap megjegyzi hivatalosan még egyikük sem vállalta fel hogy kapcsolatban vannak ám egyre több az erre utaló árulkodó jel.

Már egy ideje kering a pletyka miszerint Szorcsik Viki és Csuti egy párt alkotnak sőt pár napja az is felmerült hogy már szakíthattak is. Valóban együtt van Kulcsár Edina elhagyott férjével Csutival. Jó ideje nem beszél a magánéletéről Szorcsik Viki aki egy ideje Kulcsár Edina elhagyott férjével ismerkedik.

Szorcsik Viki születésnapja kapcsán a Borsnak beszélt arról hogy remekül érzi magát. Nemrég mi is írtunk arról hogy Szorcsik Viki és Szabó András Csuti ugyanarról a helyről posztoltak Instagramjukra amiből követőik azt a feltételezést vonták le. Viki azt is felfedte.

Két héttel ezelőtt pedig arról szóltak a hírek hogy Szorcsik Viki és Csuti Bécsben romantikáztak. Viki akkor elmondta hogy őt korábban senki nem kérdezte meg arról hogy igazak-e a pletykák de egyébként sem fogja sosem kiteregetni a magánéletét a közösségi oldalain és mélyen elítéli azokat akik ott élik az életüket - írja az Origo. Szorcsik Viki tisztázta a Csutival való kapcsolatát.


Maris Veget Ert Szorcsik Viki Es Csuti Romanca Blikk


Imadom Az Eletem Es A Szorcsik Viktoria Hivatalos Oldala Facebook


Pecsi Ujsag Vilag Bulvar Filozofusba Szeretett Szorcsik Viki


Szorcsik Viki Megalazo Bert Adnak Civishir Hu


Veol Ezt Tolem Sosem Fogja Senki Megkapni Szorcsik Vikinek Elege Van Teljesen Kiborult


Kicsi A Vilag Mexikoban Futott Ossze Szorcsik Viki Es Mester Tamas


Szorcsik Viki Elarulta Mi Van Koztuk Csutival


Szorcsik Viki Csak Sirok Es Sirok Story


Igy Nezett Ki 40 Eve Kislanykent Szorcsik Viki Foto


Szorcsik Viki Kipakol Elege Van A Bulvarbol Varosi Kurir


Szorcsik Viki Archives 2016 2022 C Hir Portal Eu Hirek Kuldoldrol Belfoldrol


Szorcsik Viki Nem Latom Mar Magam Anyakent Hova Tunt Palikek Vilaga By Manna Youtube


Velvet Gumicukor Szorcsik Viki Elarulta Hanyadan Allnak Csutival Berki Krisztiant Ujratemetne Az Edesanyja


Jegy Hu Szorcsik Viktoria


Szorcsik Viki Ha Szultem Volna Mar Gyermeket Mindegyik Apa Nelkul Lenne


Maris Veget Ert Szorcsik Viki Es Csuti Romanca Blikk


Index Fomo Szorcsik Viktoria Kinhalalt Halt Az Ocsem Megalaztak Es Bantalmaztak Egy Budapesti Korhazban


Szorcsik Viki Nevvaltoztatasra Keri Szorcsik H Vikit


Igy Nezett Szorcsik Viki Egy 25 Evvel Ezelotti Szepsegversenyen Startlap

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel